Collstrop Wood Care´s grundingsolier og træbeskyttelse er af højeste kvalitet. Vi har et bredt udvalg af typer og farver inden for både vandige og oliebaserede produkter. Vores produktpakke omfatter ud over vores standard produkter bl.a. specialolier såsom lærketræs, og cedertræsolie, mahogni pleje, teakpleje, terrasseolie.

HISTORIE

Collstrop navnet kan føres helt tilbage til 1757, hvor den unge Andreas Lauesen, der senere ændrer sit efternavn til Collstrop, tager fra fødebyen Colstrop i Sønderjylland til København for at få ansættelse hos sin onkel, tømmerhandler Peter Petersen, Genner.

Den egentlige grundlægger af det Collstrop vi kender i dag, er dog en anden Andreas Collstrop, 4. generation i den allerede dengang landskendte virksomhed. Andreas Collstrop var en mand med mange ideer og visioner, bl.a. var det ham, der først så mulighederne i træsveller, og det var ham, der så ideen i at imprægnere dem.

I 1991 overtager Preben Kjærgaard Collstrop og der fokuseres på kvalitet, miljø og udvikling af nye imprægneringsmidler.

I 2002 fik Collstrop således miljøgodkendt og patenteret PreColl – et metalfri imprægneringsmiddel, der er 100 % fri for tungmetaller.

I 2003 etabler Preben Kjærgaard firmaet Micoll ApS. Micoll ApS markedsfører herefter alle Collstrop produkter.

I 2017 ændres navnet Micoll ApS til Collstrop Woodcare ApS.